Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytää kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia työpajoista, esityksistä, taiteilijakäynneistä ja muista kulttuurivierailuista päijäthämäläisiin kouluihin ja päiväkoteihin. Kulttuurivierailut toteutetaan syyslukukaudella loka-joulukuussa 2017.

Efekti pyrkii toiminnallaan edistämään luovien taitojen harjoittamista sekä varmistamaan lasten säännölliset kokemukset ja elämykset taiteesta ja kulttuurista. Kulttuurivierailujen tarkoitus on tukea koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta. Vuonna 2016 Efekti osti taiteen alan osaajilta 14 erilaista kulttuurivierailua. Vierailukokonaisuuksia toteutettiin yhteensä 120 ja niihin osallistui noin 10 000 lasta.

Tarjouksessa pyydämme huomioimaan päiväkodin ja koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. Kulttuurivierailujen tulee olla lähtökohdiltaan ja tavoitteiltaan opetussuunnitelman mukaisia. Vierailun keston ja sisällön tulee soveltua kohderyhmälle. Pyrimme 5–20 vierailukokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta.

Lisäksi pyydämme kohdennettua tarjousta lahtelaisten 7-luokkalaisten Taidemuseokäynnin yhteydessä toteutettavista työpajoista. Syyslukukaudella 2017 Taidemuseossa on esillä Suomi100-teemanäyttely Yhteisiä hetkiä. Näyttelyyn tulevat kaikki 7-luokkalaiset. Tämä työpaja toteutetaan Lahden taidemuseon tiloissa osana museokäyntiä. Pyrimme 20–60 kokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta. Työpajan kesto vaihtelee 30–45 minuutin välillä.

Tarjoukset tulee jättää 14.3.–4.4.2017 sähköisellä lomakkeella. Jos tarjoat useampaa kokonaisuutta, täytä jokaisesta oma lomake. Lastenkulttuurikeskus Efektiä koordinoiva Lahden kaupungin liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut käsittelee kaikki tarjoukset ja on yhteydessä tarjouksen lähettäneisiin. Valinnat tekee Lastenkulttuurikeskus Efektin ohjausryhmä.

Huomioithan, että tilaamme vierailukokonaisuuksia pääasiallisesti laskutuskelpoisilta toimijoilta. Erikseen neuvoteltaessa korvaus voidaan maksaa myös palkkiona.

Tarjouksen jättöaika on päättynyt.

Lisätietoja:

Matti Karhos
Kulttuuriasiainpäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 387 8792