Vesiaiheinen lasten musiikkiteatteriesitys sisältää tarinoita ja lauluja, joissa lapsetkin pääsevät osallistumaan. Sipriina kertoo ja laulaa tarinoita lätäköistä valtameriin ja sinä saat loiskia mukana! Kun katselee järvien, merien, jokien ja lammikoiden kimaltelevia pintoja, ei arvaakaan kuinka paljon pinnan alta löytyy elämää. Nyt on aika meidän kaikkien ruveta tutkimaan vesiä ja niiden asukkaita tarkemmin. Mitä eläimiä tai olentoja sinä olet nähnyt vedessä? Onko kala puraissut sinua jalasta? Oletko käynyt uimassa sillien kanssa kilpaa? Onko sinulla kotona akvaario, jossa voi tarkkailla pikkukalojen elämää joka päivä ja antaa niille ruokaa? Oletko nähnyt rapujen kipittävän rantahietikolla ja sammakon loikkaavan kyytiin? Ja mikä kumma se mustekala on?

Esiintyjä: Sipriina Kauranen

Kesto: n. 30 min
Kohderyhmä: päiväkodit ja alakoulun luokat 1-3
Esitystila: Tila voi olla melkein mikä vain. Mikäli katsojia on paljon ja tila on iso, tarvitaan äänentoisto (laulu ja taustanauhat). Tarve mikrofonille (mielellään headset). Pienemmässä tilassa (alle 80 hlö, esim. luokkatila tms.) voi esiintyä ilman äänentoistoa. Jos sellainen löytyy, käytän sitä mieluusti. Toimiva isompi cd-soitin on toivottava, tosin minulla on aina varmuudenvuoksi oma soitin mukana.
Ryhmäkoko: 10–150 hlö, riippuen tilasta. Yli 80 hlö:n yleisön kanssa äänentoisto on välttämätön. Suositus yleisömäärälle pienessä tilassa ilman äänentoistoa on 30 hlöä.

Vierailukohteet:
Heinola 1
Hollola 4
Lahti 14
Orimattila 1