Helpotusta kulttuurinälkään 9-luokkalaisille

Lukuvuoden 2017-2018 kulttuurikortit jaetaan 9-luokkalaisille elokuun lopussa.

Kulttuurikortti on osa Lahden kaupungin kulttuurikasvatusohjelmaa. Kortin avulla lahtelaiset yhdeksäsluokkalaiset pääsevät tutustumaan Lahden kulttuuritarjontaan omatoimisesti ja edullisesti..

Sinä, Lahden kaupungin ysiluokkalainen!

1 eurolla

Yhdellä eurolla:
Hiihtomuseoon
Historialliseen museoon
Kino Iiriksen leff oihin
Radio- ja tv-museoon
Taidemuseoon

2 eurolla

Kahdella eurolla:
Kulttuuripalveluiden Pikkuteatterin ja
Vaahterasalin esityksiin

3 eurolla

Kolmella eurolla:
Sinfonia Lahden konsertteihin

2 eurolla2 eurolla

 

Neljällä eurolla:
Teatteri Vanhan Jukon esityksiin

 

6 euroa

Kuudella eurolla:
Kaupunginteatterin omiin puhenäytelmiin,
musikaaliliput 11 €

0 euroa

Vapaa pääsy:
Galleria Uuden Kipinän näyttelyihin

 

Ei ennakkovarauksia! Kulttuurikortilla pääset saman päivän esityksiin ja konsertteihin, jos niissä on tilaa. Paikkatilannetta ja ryhmävarausmahdollisuutta voit tiedustella etukäteen. Kuhunkin esitykseen pääsee lukukauden aikana vain kerran. Liput lunastetaan ovelta ennen näytöksen tai konsertin alkua. Museoihin pääset aukioloaikojen mukaan. Kortti on voimassa 25.5.2018 asti.

Extra bonus

Joulukuun 2017 loppuun mennessä korttinsa täyteen saaneet palkitaan uudella kulttuurikortilla! Jätä täyteen leimattu korttisi viimeisen käyntisi yhteydessä ko. paikan lippumyymälään. Saat uuden kulttuurikorttisi postitse.

Kerää korttiin 10 leimaa 25.5.2018 mennessä ja voita! Vain täyteen leimatut kortit voivat osallistua kisaan. Palkintona arvotaan vapaalippuja Kaupunginteatterin, Sinfonia Lahden, Teatteri Vanhan Jukon ja Nuorisoteatterin esityksiin. Lisäksi arvotaan Kino Iiriksen kehystetty elokuvajuliste ja 30 €:n lahjakortti, joka käy maksuvälineenä jokaisessa kaupunginmuseon museokaupassa.

Seuraa paikkakunnan tiedotusvälineitä ja kulttuuritoimijoiden omia nettisivuja, niin tiedät missä milloinkin kannattaa olla paikalla!

Perusopetuksen kulttuuriohjelma

Kulttuurikortti on osa Lahden perusopetuksen kulttuuriohjelmaa. Kortin avulla lahtelaiset yhdeksäsluokkalaiset pääsevät tutustumaan Lahden kulttuuritarjontaan omatoimisesti ja edullisesti.

Kulttuurikortti myös 9-luokkalaisten äidinkielenopettajille!

Yhdeksäsluokkalaisten äidinkielenopettajat saavat oman kulttuurikortin, jonka avulla he pääsevät tutustumaan kulttuuritarjontaan samoilla hinnoilla kuin oppilaat.