Lahden Lasten Talvikarnevaalien ensimmäinen tilahaku käynnissä

Lahden Lasten 36. Talvikarnevaaleja vietetään seuraavan kerran 26.1.–10.2.2019. Ensimmäinen tilahaku oli keväällä ja toinen syksyllä.

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tarjoavat Talvikarnevaalien aikana tilojaan (Vaahterasali ja Pikkuteatteri) veloituksetta yhden esityksen ja yhden harjoituskerran verran. Lisäesityksiä voi järjestää ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Alkuvuodesta 2018 Talvikarnevaaleilla vieraili yli 12 000 kävijää. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä yli 50 ja esityksiä festivaalien aikana oli yli 120.

Tilahaku on auki perjantaihin 20.4. kello 15.00 asti. Tilaa voi hakea sähköisellä lomakkeella TILAHAKU -painikkeen kautta, joka löytyy sivuston oikeasta laidasta.

 

Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla 12 000 osallistujaa

Talvikarnevaalien aikana 27.1.–11.2.2018 vieraili 12 000 kävijää. Talvikarnevaalit järjestettiin tänä vuonna 35. kerran, teemana oli Askel kohti seikkailua ja melkoinen seikkailu se olikin. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä yli 50 ja esityksiä festivaalien aikana oli yli 120. 

Vauhdikkaita avajaisia juhlistettiin ennätysyleisömäärällä. Karnevaalien oma maskotti nimettiin Velmuksi Humpulan päiväkodin arvovaltaisen lapsiraadin äänestyksellä.

Jokaisena päivänä oli tarjolla kulttuurielämyksiä muun muassa tanssia, teatteria, sirkusta, elokuvia, sanataiteita ja musiikkia. Laajan yhteistyöverkoston voimin tarjosimme monipuolisen lastenkulttuurin kokonaiskattauksen.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin. 

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. 

Talvikarnevaalien vuoden 2018 julistekuvan ja visuaalisen ilmeen toteutti kuvataiteilija Kirsi Karppinen.

Seuraavan kerran Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään 26.1.–10.2.2019.

 

Seuraa somessa

Instagram  facebook