Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään 27.1.–11.2.2018 jo 35. kertaa. Talvikarnevaalit kokoavat upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea.

Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoaa karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.​

Talvikarnevaalien teema ja ohjelma Teemana tulevilla Talvikarnevaaleilla on Askel kohti seikkailua. Aiheensa ja innoituksensa tuleva festivaali saa lasten avoimuudesta ja uskalluksesta ottaa rohkeasti askelia kohti uusia seikkailuja. Yhdestä askeleesta voi muodostua koko elämän kestävä tie. Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja.

Ilmoita ohjelmasi

Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan raikkaan ja monipuolisen festivaalin! Ilmoita ohjelmasi sunnuntaihin 19.11.2017 mennessä.

Tilahaku Lahden Lasten Talvikarnevaaleille

Talvikarnevaalien ohjelmaa voi järjestää ympäri kaupunkia. Mahdollista on myös suunnitella ohjelman toteutus Kulttuuripalveluiden tiloihin. Kulttuuripalvelut tukevat omalta osaltaan esitystoimintaa Lahdessa tarjoamalla Talvikarnevaalien aikaan tiloissaan esityksen järjestävälle taholle veloituksetta yhden harjoituskerran ja yhden esityskerran. Esiintyjät voivat kerätä itselleen pääsymaksutuloja Kulttuuripalvelujen tiloissa järjestämistään esityksistä. Aikaisemmin keväällä Kulttuurikeskuksen tiloista oli ensimmäinen haku. Mikäli olet hakenut tässä yhteydessä vuoroa ja saanut siitä vahvistuksen, sinun ei tarvitse tehdä hakua uudestaan. Kaikkiin tilan varanneisiin ollaan yhteydessä erikseen. Tilahaku on päättynyt ja hakijoihin on oltu yhteyksissä.

Linkit ohjelman ilmoittamiseen ja tilahakuun www.phlastenkulttuuri.fi/index.php/talvikarnevaalit