talvikarnevaalit2019 fb kansikuva2

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään jo 37. kerran ajalla 25.1.–9.2.2020. Teemana tulevilla karnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta!

Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoavat karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.

Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja.

Valmiin ohjelman voi ilmoittaa ma 11.11. mennessä talvikarnevaalit.fi/OHJELMAN ILMOITTAMINEN.  Ohjelmatietoja voi täydentää myöhemmin jos kaikki tiedot eivät ole vielä saatavillasi.