Kuten niin monet muut tulevan kesän tapahtumat, myös Lahden Kesänäyttämön 25. juhlavuoden Peter Pan -produktio joudutaan perumaan tältä kesältä koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia.

- Haikein mielin siirrämme tämän kesän upeat suunnitelmamme seuraavaan vuoteen. Onneksi Mikä-mikä-maassa kukaan ei vanhene ja todellisessa maailmassa aika kuluu nopeasti, toteaa ohjaaja Sanna Heiskanen. 

Heiskanen uskoo, että lisäaika tulee näkymään hyvällä tavalla myös lopputuloksessa: Peter Pan liitäköön vielä korkeammalle kesällä 2021!

Peruutettujen esitysten lunastetut liput vaihdamme lahjakorttiin vuodelle 2021 tai palautamme lippujen hinnan suoraan tilille. Lippujen palautus alkaa välittömästi. Lahden kaupungin kulttuuripalveluiden henkilökunta on lipun ostaneisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Kesän 2021 esityspäivämäärät tiedotetaan niiden vahvistuttua.

Lahden kaupunki on tarjonnut nuorille kesätyömahdollisuuden teatterin parissa jo vuodesta 1995 lähtien. Ensi kesänä Lahden Kesänäyttämö olisi viettänyt 25-vuotisjuhliaan.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Lahden kaupunki ei tänä kesänä palkkaa kesätyöntekijöitä. Kaupunki kuitenkin jakaa kesätyösetelin jokaiselle halukkaalle kaupungin kesätöihin alustavasti valitulle koululaiselle ja opiskelijalle. 

Lisätietoja:

Lahden kaupunki 
kulttuuriasiainpäällikkö
Matti Karhos

p. 050 387 8792 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.phlastenkulttuuri.fi 
Facebookissa Lahden Kesänäyttämö 
Instagramissa @lahdenkesanayttamo