Lahden Lasten Talvikarnevaalien vuoden 2022 julisteen kuvituksen toteuttajaksi valittiin 31-vuotias Toni Käppi. Teoksessa toteutui luovasti ja hauskasti tuleva karnevaaliteema Lumikukka ja Naavaparta. Käppi muutti koulun perässä Vantaalta Lahteen ja hän opiskelee kolmatta vuotta graafista suunnittelua Lahden Muotoiluinstituutissa. Taiteiden ohessa hän harrastaa pyöräilyä ja lenkkeilyä porokoira Typyn kanssa. Myös videopelit, etenkin ralli ja muut ajopelit ovat lähellä sydäntä. Tulevaisuudessa Tonin on tarkoitus kirjoittaa ja kuvittaa oma lastenkirja.

Julistekilpailu oli suunnattu alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Lahden kaupungin kulttuuripalveluiden ja Kauno ry:n edustajista koottu työryhmä valitsi voittajateoksen kilpailuun osallistuneista luonnoksista. Raati luonnehti tämän vuoden kilpailua erittäin korkeatasoiseksi.

Talvikarnevaalit siirretään keväälle

Tammi-helmikuussa perinteisesti järjestettävä festivaali joudutaan koronatilanteen vuoksi siirtämään keväämmälle. Tarkempi aikataulu julkaistaan, kun koronarajoitukset mahdollistavat yleisötilaisuuksien järjestämisen turvallisesti. Jo tilaa hakeneisiin ja ohjelmansa Talvikarnevaaleille ilmoittaneisiin tahoihin ollaan yhteydessä uudesta aikataulusta mahdollisimman pian. Uusia toimijoita ja ohjelmia otetaan mielellään vastaan. Kannattaa siis ottaa seurantaan karnevaalien nettisivut sekä some!

Julistekuva nettiin Talvikarnevaalit 2022 Juliste pelkkä kuvitus 

Lisätietoja:

Lahden kaupunki, Lastenkulttuurikeskus Efekti
kulttuuriasiainpäällikkö
Matti Karhos
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 050 387 8792

kulttuurituottaja
Sari Tuominen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 769 8649