Sipriinalta voi valita kumman tahansa esityksen.

Talven tarina

Minä olen talvi! Minä olen kylmä ja minä sadan lunta, mutta on minussa paljon muutakin. Minä saan ihmiset iloiselle mielelle pakkasesta huolimatta. Haluatko tietää minusta lisää? Hyppää Talven tarinaan niin minä kerron! Talven tarina on puolentunnin musiikillinen talvinen tunnelmointihetki, jossa lapset pääsevät leikkimään mukana. 

Illallinen kuninkaalle

Voihan voisilmäpulla! Tippatoppilan kuningaskunnan pääkokki Pellervo Pullavainen on sairastunut aivastustautiin syötyään vahingossa pahamaineista Atshiu-juurta. Mitä tapahtuu kun Kaisa Korianteri, kuninkaallinen apukokki kolmannessa polvessa, saa jännittävän tehtävän: Hänen täytyy kokata illallinen kuninkaalle!

Tässä puolen tunnin musiikkiteatteriesityksessä lapset pääsevät auttamaan Kaisa Korianteria löytämään oikeanlaiset reseptit kuninkaan illallista varten. Saa nähdä millainen sekametelisoppa kuninkaallisessa keittiössä syntyy vai löytyykö yhteistyöllä menestyksen resepti!

Esiintyjä: Sipriinan Soivat Sadut

Esityksen nimi: Talven tarina tai Illallinen kuninkaalle
Kesto: 30 min
Kohderyhmä: Päiväkodit ja ala-aste
Ryhmäkoko: 10-200 hlö
Esitystila: Esiintymiseen sopiva tila
Muuta huomioitavaa: Esitystilasta täytyy löytyä pistorasia sähkölaitteita varten, suuria yleisöjä varten käytettävä äänentoistoa, mieluiten paikan puolesta (neuvoteltavissa myös muuten)

Haku on päättynyt!