Ilmoita ohjelmasi Talkkaribanneri 2017

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään 28.1.–12.2.2107. Jo 34. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoavat upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoaa karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan su 30.10. mennessä: www.talvikarnevaalit.fi

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

Lisätietoja:
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja
vuokko.kortelainen(at)lahti.fi, p. 050 383 6551