Lahden kaupungin perusopetuspalvelut ja Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytävät tarjouksia kouluissa toteutettavan harrastetoiminnan järjestämisestä. Onko sinulla hyvä idea, sopiva toteuttajatiimi ja innostusta toimia kouluympäristössä?

Perusopetuksen koulujen kerhotoimintaan on myönnetty 110 000 euroa valtionavustusta lukuvuodelle 2017–2018. Lastenkulttuurikeskus Efektin Kulttuurilukkari joka kouluun -hankkeelle on myönnetty 60 000 euron rahoitus lukuvuodelle 2017–2018.

Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytää kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia kouluissa toteutettavan harrastetoiminnan järjestämisestä. Harrastetunnit pidetään syyskuusta 2017 alkaen ja ne päättyvät huhti-toukokuussa 2018. Toiminta on säännöllistä, viikoittain toteutettavaa. Yhden harrastetunnin kesto on noin 60 minuuttia ja yhdessä koulussa näitä järjestetään 30 kertaa lukuvuoden aikana. Tarjouksessa pyydämme huomioimaan koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. 

Pääsääntöisesti toteuttajalle maksetaan 50 euroa / tunti (alv 0%).
Tarjoukset tulee jättää 15.8.2017 klo 12.00 mennessä.

Tarkemmat tiedot ja linkki tarjouspyyntöön:
https://www.lahti.fi/ajankohtaista/kuulutukset-ja-ilmoitukset/tarjouspyyntö-koulujen-harrastetoiminnasta


Lisätietoja:
- Jos sähköisen täyttölomakkeen kanssa on ongelmia tai muita kysymyksiä, niin ole yhteydessä hankintapalveluihin. Ensisijaisesti yhteydenotot sähköisen tarjousportaalin kautta ja toissijaisesti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Hankintapalvelut palvelee 1.–7.7.17 ja jälleen 1.8. alkaen.
- Jos sähköinen tarjousportaali ei toimi, niin varmista, että selaimesi on ajan tasalla. Sähköiseen portaaliin liittyvissä ongelmissa auttaa portaalin ylläpitäjän asiakaspalvelu: https://www.cloudia.com/fi/ota-yhteytta/