Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään seuraavan kerran 27.1.–11.2.2024 teemalla Kummallinen talvi. Talvikarnevaalit ovat osana Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta, josta teeman nimikin on saanut inspiraationsa. Toivomme, että mahdollisimman moni ottaisin teeman ja juhlavuoden huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Tilahaku:

Tilahaku on avoinna ma 25.9.2023. klo 12.00 asti. Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tarjoavat Talvikarnevaalien aikana tilojaan (Vaahterasali ja Pikkuteatteri) veloituksetta yhden esityksen ja yhden harjoituskerran verran. Lisäesityksiä voi järjestää ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Hae tilaa: https://docs.google.com/forms/d/1jjAWCasWhzuN3Z6WEMERdqO-QaRQhDPduAYlz06iHGs/edit

Leikkipuistokarnevaalien esiintyjähaku:

Leikkipuistokarnevaalit on osa Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelmaa. Tammikuussa 2023 järjestetyssä pilotissa esityksiä järjestettiin eri puolen kaupunkia leikkipuistoissa, aamupäivisin ja säällä kuin säällä. Yleisöä nämä vapaapääsylliset esitykset keräsivät paljon, joten toimintaa halutaan jatkaa vuonna 2024.

Leikkipuistokarnevaalit toteutetaan aikavälillä 27.1.-11.2.2024. Esityksen pitää soveltua päiväkoti-ikäisille, olla teknisesti kevyt ja kestoltaan noin 20–30 minuutin mittainen ja talviseen ulkoilmaan soveltuva. Huomioithan, että esitykset toteutetaan arkisin ja aamupäivisin.

Esityksistä maksetaan 600 €/esitys (alv0%). Hinnan tulee sisältää
kaikki kulut (esim. matkat ja tekniikan yms.) Yhteensä esityksiä Talvikarnevaalien aikana toteutetaan viisi kappaletta. Kaikki esitykset toteutetaan yhden taiteilijan tai taiteilijaryhmän voimin.

Valitun esiintyjän kanssa käymme vielä tarkemmat keskustelut esityksen toteutuksesta, viime vuoden Leikkipuistokarnevaalien -pilotoinnin pohjalta, jotta esityksestä saadaan toimiva juuri näihin haastaviin olosuhteisiin.

Hae esiintyjäksi: https://forms.gle/3kRzQvwdBMBGbmk39

Lisätietoja:

Lahden kaupunki
kulttuurituottaja
Sari Tuominen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 769 8649

Seuraa somessa

Instagram

 

facebook