lahti peter pan fb tapahtumakansikuva

Ensi kesänä Lahden Kesänäyttämö viettää 25-vuotisjuhliaan ja valmistamme kesäproduktiona koko perheen musikaalin Peter Pan (kirjoittanut J.M. Barrien aiheen pohjalta Ritva Holmberg, säveltänyt Jukka Linkola ja sanoittanut Jukka Virtanen). Musikaalin ensi-ilta on Lahden Kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä torstaina 25.6. klo 18 ja esitykset jatkuvat sunnuntaihin 12.7. asti.

Haemme produktioon näyttelijöitä, muusikoita, sirkusartisteja ja tanssijoita (yhteensä 17–21), lavastaja-tarpeistonvalmistajia (1–2), ääni- ja valoteknikkoja (1–2) sekä kulttuurituottajaharjoittelijoita (2). Hakijan tulee olla koululainen tai opiskelija. Työpäivä voi olla kaksiosainen ja töitä on myös viikonloppuisin (juhannus on kuitenkin vapaa). Katso tarkemmat kuvaukset työtehtävistä, työajasta ja palkkauksesta ilmoituksen lopusta.

Kesätyön palkkaus on 1.000 €/kuukaudessa. Kuukauden jaksolta kertyy kaksi päivää lomaa, jotka pidetään työsuhteen aikana. Kesätöihin ei voi valita työttömyysetuutta saavia työttömiä työnhakijoita.

Opintojesi tulee jatkua syksyllä eli kesätyöpaikat ovat koululaisille ja opiskelijoille. Kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa käytetään videohaastattelua, joten seurailethan sähköpostiasi hakuajan päättymisen jälkeen. Videohaastattelujen perusteella osa hakijoista kutsutaan koe-esiintymiseen tai työhaastatteluun.

Hakemukset www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään maanantaina 9.3. klo 12.00

LINKKI HAKUUN: https://www.kuntarekry.fi/…/kesatyoharjoittelijoita-lahden…/

Lahden kaupunki on tarjonnut nuorille kesätyömahdollisuuden teatterin parissa 25 vuoden ajan. Kesän 2019 esityksenä nähtiin Karamelliooppera-musiikkisatunäytelmä, joka oli sekä arvostelu- että yleisömenestys.

Lahden Kesänäyttämön kesätyöpaikat 2020

Näyttelijä-muusikko-sirkusartisti-tanssijaharjoittelijat
(Huomioi, että voit hakea sekä mies- että naisosia riippumatta siitä, oletko mies, nainen tai muu. Voit tulla valituksi toiseen tehtävään, mihin olet hakenut.)

1. Miespääosat ja naispääosa (Peter Pan, Kapteeni Koukku, Leena),
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Arvostamme hyvää ilmaisukykyä sekä tanssi- ja laulutaitoa.

2. Keskisuuret miesroolit (mm. Jukka, Mikko (sirkusartisti), kadonneet pojat, merirosvot)
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Arvostamme hyvää ilmaisukykyä sekä tanssi- ja laulutaitoa.
• Yhden tai useamman instrumentin soittotaito tai sirkustaitojen osaaminen on eduksi.

3. Keskisuuret naisroolit (mm. Nanna, Tiikerililja (tanssija), Krokotiili)
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Arvostamme hyvää ilmaisukykyä sekä tanssi- ja laulutaitoa.
• Tanssin syvempi osaaminen tai jonkun sirkustaitojen osa-alueen osaaminen on eduksi.

4. Pienet miesroolit/ensemble (mm. Herra Kultanen, merirosvoja, intiaaneja)
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Laulutaito ja yhden tai useamman instrumentin soittotaito on eduksi.

5. Pienet naisroolit/ensemble (mm. Rouva Kultanen, merenneitoja, intiaaneja)
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Laulutaito ja yhden tai useamman instrumentin soittotaito on eduksi.

6. Muusikko
• Työaika 4.6.–12.7. (1 kk 9 pv), palkka 1.290,32 e.
• Arvostamme yhden tai useamman instrumentin hallintaa, kokemusta yhtyeessä tai orkesterissa soittamisesta sekä laulutaitoa.

7. Lavastaja-tarpeistonvalmistajaharjoittelija
• Työaika 26.5.–25.6. (1 kk), palkka 1.000 e.
• Arvostamme luovuutta ja visuaalisuutta.
• Hyvät kädentaidot ja/tai alan opinnot ovat eduksi.

8. Ääni- ja/tai valoteknikkoharjoittelija
• Työaika 15.6.–14.7. (1 kk), palkka 1.000 e.
• Valo-, ääni- ja kuvatekniikan osaaminen ja/tai opinnot ovat eduksi.

9. Kulttuurituottajaharjoittelija
• Työaika 3.6.–2.7. (1 kk), palkka 1.000 e.
• Arvostamme reipasta ja itsenäistä työotetta, kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä.
• Kokemus erilaisista kulttuuriproduktioista ja markkinointihenkisyys ovat eduksi tässä tehtävässä.

Lisätietoja:

Lahden kaupunki
kulttuuriasiainpäällikkö Matti Karhos
p. 050 387 8792
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.phlastenkulttuuri.fi
Facebookissa: Lahden Kesänäyttämö
Instagramissa: @lahdenkesanayttamo

talvikarnevaalit2020 lsl somekuva

Lahden Lasten Talvikarnevaalit ja Lahden seudun liikenne tekevät karnevaalien ajan 25.1.–9.2.2020 yhteistyötä erikoishintaisella mobiililippukampanjalla. Lapsen kanssa matkustava aikuinen voi ostaa mobiililipun lastenlipun hinnalla.

Hohoi, bussilla on kiva matkustaa

Teemana tulevilla karnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta! Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Jos kulkee vain henkilöautolla parkkipaikalta toiselle, voi silloinkin jäädä paljon kokematta. Lahden seudun liikenne herättelee perheitä valitsemaan karnevaalimatkoille vaihtoehtoisen kulkumuodon tarjoamalla Talvikarnevaalien ajan lapsen kanssa matkustavalle aikuiselle bussimatkan lastenlipun hinnalla. Alennushintainen mobiililippu on ostettavissa LSL:n mobiilisovelluksesta.

Suurin osa Talvikarnevaalien tapahtumista sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Reitin kotiovelta tapahtumapaikalle ja bussien aikataulut voi katsoa reittioppaasta.

Opetellaan yhdessä uusia taitoja

Bussilla matkustaminen on lapsista usein hauskaa ja jännittävää. Samalla on hyvä harjoitella bussilla kulkemisen taitoja. Miten linja-auto pysäytetään pysäkille? Onko heijastin näkyvillä? Miten huomioidaan muut matkustajat ja miten bussista poistutaan turvallisesti?

Talvikarnevaalit rakastaa talvisen luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta, lasten rajatonta mielikuvitusta ja kykyä nähdä kaikkialla asioiden hyvät puolet. Kannustamme kaikkia talven ystäviä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä joka päivä.

Kampanjalippujen hinnat

Talvikarnevaali-kampanjalipun hinnat (sis. alv 10 %):

2 vyöhykettä 1,70 €
3 vyöhykettä 2,00 €
4 vyöhykettä 2,40 €
5 vyöhykettä 3,10 €
6-7 vyöhykettä 3,40 €
8-9 vyöhykettä 6,50 €

Alennus on saatavilla vain LSL:n mobiilisovelluksesta kampanja-aikana ja kampanjalipulla matkustavan aikuisen tulee matkustaa 0–16-vuotiaan lapsen seurassa. Alennushintainen lippu käy maksutapana kaikilla LSL:n vuoroilla koko liikennöintialueella. Lippu on voimassa vyöhykkeistä riippuen 60–90 minuuttia, jonka aikana voi matkustaa rajattomasti valittujen vyöhykkeiden sisällä. Lippu ei käy maksutapana markkinaehtoisilla vuoroilla. Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset.

Alle 7-vuotiaat matkustavat bussissa ilmaiseksi. 7–16-vuotias lapsi matkustaa lastenlipulla alk. 1,70 euroa.

Lasta lastenvaunuissa kuljettava matkustaja saa kulkea paikallisliikenteessä̈ maksutta.

Lisätiedot:
Lahden kaupunki
joukkoliikennesuunnittelija
Maria Niemi
p. 044 416 3902
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
w
ww.lsl.fi

kulttuurituottaja
Sari Tuominen
p. 044 769 8649
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

talvikarnevaalit2019 fb kansikuva2

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään jo 37. kerran ajalla 25.1.–9.2.2020. Teemana tulevilla karnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta!

Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoavat karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.

Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja.

Valmiin ohjelman voi ilmoittaa ma 11.11. mennessä talvikarnevaalit.fi/OHJELMAN ILMOITTAMINEN.  Ohjelmatietoja voi täydentää myöhemmin jos kaikki tiedot eivät ole vielä saatavillasi.