TILAHAKU ja ohjelmiston ilmoittaminen mukaan Talvikarnevaaleille

 Teemana tulevilla Talvikarnevaaleilla on Kummallinen talvi. 

Toivomme ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia, uudenlaisia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä sekä työpajoja Talvikarnevaaleille. Talvikarnevaalit ovat osana Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta, josta teeman nimikin on saanut inspiraationsa. Toivomme, että mahdollisimman moni ottaisi teeman ja juhlavuoden huomioon ohjelmaa suunniteltaessa. Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen festivaalia. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan uudenlaisen ja monipuolisen festivaalin!

Ilmoita ohjelmasi 

Ohjelmien ilmoittaminen on parhaillaan käynnissä sivustolla olevan ohjelman ilmoittaminen -painikkeen kautta.

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tukee esitystoimintaa Lahdessa tarjoamalla ohjelmanjärjestäjille veloituksetta Kansantalon Vaahterasalia (Aleksanterinkatu 26 B) ja Pikkuteatteria (Loviisankatu 8) esitystiloiksi Talvikarnevaalien aikana. Ohjelmanjärjestäjät voivat hakea esitykselle yhden harjoitus- ja yhden esityskerran.  Otamme vastaan tilavaruksia Pikkuteatterille ja Vaahterasalille.

Hae tilaa (tilahaku on päättynyt). Voit kuitenkin ottaa yhteyttä tilatarpeen kanssa kulttuurituottaja Sari Tuomiseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 769 8649.