Duo Vokki Myyrät

Kuvassa: Vokki-Myyrät-duo

Päiväkodit ja koulut voivat nyt varata maksuttomia Efektin kulttuurivierailuja!

Lahden kaupunki Lastenkulttuurikeskus Efekti tarjoaa maksuttomia koulu- ja päiväkotivierailuja kahdeksalle Päijät-Hämeen kunnalle. Mukana ovat Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Syksyn ohjelmistossa on kulttuurivierailuja eri taiteen aloilta musiikista teatteriin ja kädentaidoista tanssiin.

Koulut ja päiväkodit voivat varata vierailuja sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ke 23.8.- ke 6.9.2017.
Viikolla 38–39 päiväkodit ja koulut saavat tiedon, ovatko he saaneet hakemansa esityksen.

Kulttuurivierailujen ohjelmisto ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Lastenkulttuurikeskus Efektin verkkosivuilta osoitteesta www.phlastenkulttuuri.fi tai suoraan seuraavan linkin takaa: http://www.phlastenkulttuuri.fi/index.php/efekti-lastenkulttuurivierailut/ohjelmisto-2017

Efekti tukee lasten taide- ja kulttuurikasvatusta Efekti on kahdeksan Päijät-Hämeen kunnan alueella toimiva lastenkulttuurikeskus, jonka kautta järjestetään kulttuuritarjontaa alueen päiväkoteihin ja kouluihin.

Toimintaa koordinoi Lahden kaupungin sivistyksen palvelualueen kulttuuripalvelut. Rahoituksesta vastaavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Efektin toiminnassa mukana olevat kunnat.

Lastenkulttuurikeskus Efekti on Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen. Efektin perustoimintaa ovat alusta alkaen olleet kouluille ja päiväkodeille tarjotut maksuttomat kulttuurivierailut, jotka tukevat lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikasvatusta.

Lisätietoja:

Lahden kaupunki, sivistyksen palvelualue, kulttuuripalvelut
kulttuuriasiainpäällikkö Matti Karhos p. 050 387 8792, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
kulttuurituottaja Sari Tuominen p. 044 769 8649, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.phlastenkulttuuri.fi