Kevään 2021 tiedot päivitetään 11.1.2021. 

Ohjeita ja aikatauluja opettajille

Kulttuuriohjelman kulttuurikäynnit ovat osa opetussuunnitelman mukaista opetusta (oppiaineiden lisäksi myös laaja-alainen osaaminen). Käyntejä voi mainiosti hyödyntää myös esim. monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa. Käynnit ovat kouluille maksuttomia, kuljetuskouluilla tilauskuljetukset mukaan lukien. Tavoitteena on taata jokaiselle oppilaalle mahdollisuus tutustua kulttuuriin ja omaan kaupunkiin.

Kevätlukukauden 2021 kohteista osa toteutetaan sovelletusti voimassa olevat suositukset huomioiden. Tilannetta seurataan ja mahdollisiin muutoksiin reagoidaan joustavasti ja tarvittaessa lyhyelläkin varoajalla.

KULJETUKSET

Kuljetuksiin ovat oikeutettuja 2. – 8. luokkalaiset yli 2,5 km:n matkalle, ykkösillä kuljetusraja on 2 km (lähteenä maps.google.fi). Nämä koulut mainitaan kohteittain kunkin luokka-asteen kohdalla. Kuljetuksissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon täysiä linja-autoja.

Ilmoittakaa mahdollisista erityistarpeista (esim. pyörätuoli) varauksen yhteydessä. Kun kuljetettavan ryhmän varaus on tehty, kulttuuripedagogi (Susanna Koponen) varaa kuljetuksen. Tieto kunkin koulun kuljetuksista toimitetaan kouluille rehtorin sähköpostiin.

MATERIAALIT

Materiaalia kulttuurikäyntien tueksi löytyy näiltä sivuilta ko. taiteenlajin tai kohteen kohdalta. Museokohteista saatavilla tulee olemaan muutaman minuutin pituinen infovideo. Sen avulla oman luokan oppitunnin voi suunnitella tarkemmin.

Lisätietoja:

Kulttuuripedagogi
Susanna Koponen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 398 5775