Ohjeita ja aikatauluja opettajille

Kulttuuriohjelman kulttuurikäynnit ovat osa opetussuunnitelman mukaista opetusta (oppiaineiden lisäksi myös laaja-alainen osaaminen). Käyntejä voi mainiosti hyödyntää myös esim. monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa. Käynnit ovat kouluille maksuttomia, kuljetuskouluilla tilauskuljetukset mukaan lukien. Tavoitteena on taata jokaiselle oppilaalle mahdollisuus tutustua kulttuuriin ja omaan kaupunkiin.

KULJETUKSET

Kuljetuksiin tilausajoina on oikeus niiltä kouluilta, joilta matka kohteeseen on yli 2,5 km (lähteenä maps.google.fi). Nämä koulut mainitaan kohteittain kunkin luokka-asteen kohdalla. Kuljetuksissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon täysiä linja-autoja.

Ilmoittakaa mahdollisista erityistarpeista (esim. pyörätuoli) varauksen yhteydessä. Kun kuljetettavan ryhmän varaus on tehty, kulttuuripedagogi (Susanna Koponen) varaa kuljetuksen. Tieto kunkin koulun kuljetuksista toimitetaan kouluille rehtorin sähköpostiin.

MATERIAALIT

Materiaalia kulttuurikäyntien tueksi löytyy mm. näiltä sivuilta ko. taiteenlajin tai kohteen kohdalta. Sen avulla oman luokan oppitunnin voi suunnitella tarkemmin.

Lisätietoja:

Kulttuuripedagogi
Susanna Koponen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 398 5775