Lastenkulttuurikeskus Efekti etsii kulttuurin ja eri taiteen alojen työpajoja, esityksiä, taiteilijakäyntejä ja muita kulttuurivierailuja päijäthämäläisiin päiväkoteihin ja kouluihin.

Kulttuurivierailujen lähtökohtana on, että ne tukevat koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta ja ovat lähtökohdiltaan ja tavoitteiltaan opetussuunnitelman mukaisia. Kulttuurivierailut toteutetaan ensisijaisesti päiväkotien ja koulujen omissa tiloissa ja ne ajoittuvat syyslukukauteen.

Tarjouksessa pyydämme teitä huomioimaan päiväkodin ja koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. Pyrimme 5-20 vierailukokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta. Vierailukokonaisuuksien tulee olla sisällöltään ja kestoltaan kohderyhmälle soveltuvia. Huomioithan myös, että tilaamme vierailukokonaisuuksia ainoastaan laskutuskelpoisilta toimijoilta.

Aikataulu

Tarjoukset tulee jättää 16.3.-6.4 2015. Jos tarjoat useampaa kokonaisuutta, täytä jokaisesta oma lomake. Lastenkulttuurikulttuurikeskus Efektiä koordinoiva Lahden kaupungin Liikunnan ja kulttuurin vastuualueen yhteiset palvelut käsittelee kaikki tarjoukset ja on yhteydessä tarjouksen lähettäneisiin. Valinnat tekee Efektin ohjausryhmä.

Vierailukokonaisuudet toteutetaan syyslukukaudella 21.9.-11.12.2015.