AVOIN TARJOUSPYYNTÖ

Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytää ajalla 3.-20.4.2018 kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia työpajoista, esityksistä, taiteilijakäynneistä ja muista kulttuurivierailuista päijäthämäläisiin kouluihin ja päiväkoteihin. Kulttuurivierailut toteutetaan syyslukukaudella loka-joulukuussa 2018.

Efekti pyrkii toiminnallaan edistämään luovien taitojen harjoittamista sekä varmistamaan lasten säännölliset kokemukset ja elämykset taiteesta ja kulttuurista. Kulttuurivierailujen tarkoitus on tukea koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta. Vuonna 2017 Efekti osti taiteen alan osaajilta 17 erilaista kulttuurivierailua ja kaksi museotyöpajaa. Vierailukokonaisuuksia toteutettiin yhteensä 115 ja niihin osallistui noin 12 500 lasta.

Tarjouksessa pyydämme huomioimaan päiväkodin ja koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. Kulttuurivierailujen tulee olla lähtökohdiltaan ja tavoitteiltaan opetussuunnitelman mukaisia. Vierailun keston ja sisällön tulee soveltua kohderyhmälle. Pyrimme 5–20 vierailukokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta.

Lisäksi pyydämme kohdennettua tarjousta lahtelaisten 7-luokkalaisten Taidemuseokäynnin yhteydessä toteutettavista työpajoista. Taidemuseossa on 6.9.–2.12.2018 esillä Suomen Taidemaalariliiton ja Lahden Taidemuseon näyttely Tuoretta maalia. Näyttely tulee esittelemään uutta suomalaista maalaustaidetta. Näyttelyyn osallistuvat työt jurytetään huhtikuun 2018 aikana. Valitut työt tulevat esille näyttelyyn.
Näyttelyyn tulevat kaikki 7-luokkalaiset. Tämä työpaja toteutetaan Lahden taidemuseon tiloissa osana museokäyntiä. Pyrimme 20–60 kokonaisuuden hankintaan yhdeltä toimijalta. Työpajan kesto vaihtelee 30–45 minuutin välillä.

Tarjoukset tulee jättää 3.-20.4.2018 sähköisellä lomakkeella. Jos tarjoat useampaa kokonaisuutta, täytä jokaisesta oma lomake. Lastenkulttuurikeskus Efektiä koordinoiva Lahden kaupungin kulttuuripalvelut käsittelee kaikki tarjoukset ja on yhteydessä tarjouksen lähettäneisiin. Valinnat tekee Lastenkulttuurikeskus Efektin ohjausryhmä.

Huomioithan, että Lahden kaupunki ottaa vastaan vain verkkolaskuja ja tilaamme vierailukokonaisuuksia pääasiallisesti laskutuskelpoisilta toimijoilta. Erikseen neuvoteltaessa korvaus voidaan maksaa myös palkkiona.

Haku on päättynyt!

Lisätietoja:
Kulttuuriasiainpäällikkö
Matti Karhos
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 050 387 8792