Molto promo1

Maisteri Molton Sävelsoppa -show naurattaa ja laulattaa sekä aikuisia että lapsia. Konsertissa Pikku Kakkosesta tuttu Maisteri Molto (Isa-Eerika Lehto) opettaa musiikkia omintakeisella tyylillään kaiken ikäisille. Maisteri Molto on sekoitus kapellimestaria, klovnia ja musiikinopettajaa. Hänellä on mukanaan sävelkattila ja musiikkisalkku, joista löytyy mitä kummallisimpia vihjeitä lauluista. Välillä muistellaan musiikin dynamiikkoja, avataan ääntä kaikulaululla ja rytmitellään yhdessä. Esityksessä lapset ja aikuiset pääsevät oppimaan huomaamattaan paljon musiikista.

Maisteri Molto soittaa puhallinsoittimia, laulattaa ja tanssittaa yleisöä TV-sarjasta tutuilla lauluilla sekä uusilla Sävelsoppa albumin kappaleilla. Hän rakastaa musiikkia, mutta saattaa myös nukahtaa kesken esityksen ja on vahvasti tunteidensa vietävänä. Onneksi yleisö saa hänet palaamaan todellisuuteen ja jälleen laulut soivat – yhdessä!

Maisteri Molton laulujen nuotit löytyvät www.maisterimolto.com sivujen kautta. Kappaleet soivat lapsen äänialalla ja useammat niistä on mahdollista säestää kolmea sointua käyttäen. Rytmitykset ja melodian kuljetukset ovat helppoja, joten lapsi pääsee hyvin lauluun mukaan.

Käsikirjoitus: Isa-Eerika Lehto
Musiikki: Isa-Eerika Lehto
Tanssien koreografiat: Niina Manninen

Esiintyjä: Maisteri Molto
Esityksen nimi: Maisteri Molto – Sävelsoppa
Kesto: 35–40 min
Kohderyhmä: Päiväkoti ja ala-aste (2. lk asti)
Ryhmäkoko: 1–300
Esiintymistila: Pieni huone tai sali. Jos yleisöä on paljon, tarvitaan äänentoistolle virtaa. Pienille ryhmille esitys akustisesti.