Suuri seikkailu web4 kuva Tommi Mattila

Suuri seikkailu on nukketeatteriesitys ystävyydestä, rohkeudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Salli jää ensimmäistä kertaa yksin mökille, kun vaari lähtee käymään kaupassa. Se tuntuu tylsältä, mutta onneksi seurana on pehmohiiri Pietu ja hyvä mielikuvitus. Kun radiosta tulee merisää ja myrskyvaroitus, alkaa leikki, jossa on suuren seikkailun ainekset. Pietukaan ei ole enää pelkkä pehmolelu, vaan ihan oikea ystävä.

Mistä sinä tiedät, että tämä saari on autio? – Koska kaikissa suurissa seikkailuissa aina haaksirikkoudutaan autiolle saarelle. Ja tämä on nyt se suuri seikkailu!

Suuri seikkailu on soolonukketeatteriesitys, jonka pohjana on lasten leikkien logiikka. Leikin maailmat rakentuvat näyttämölle katsojien silmien edessä ja lelut heräävät eloon nukketeatterin ja varjoteatterin keinoin. Esitys muistuttaa ystävyyden voimasta ja siitä, että pienikin voi olla rohkea.

 

Esiintyjä: Teatteri Tuomikko
Esityksen nimi: Suuri seikkailu
Kesto: 30 min
Kohderyhmä: Päiväkoti ja ala-aste (2–9-vuotiaat)
Ryhmäkoko: 10–80 hlö (120 hlö jos käytettävissä on lava tai nouseva katsomo)
Esiintymistila: 4 m (leveys) x 3 m (syvyys)
Lisätiedot: Tarvitaan yksi tavallinen sähköpistoke. Esitys sisältää varjoteatteria, joten tila pitää saada hämäräksi. Täyttä pimeyttä ei tarvita. Esiintyjä tuo mukanaan kaiken tarvittavan ääni- ja valotekniikan. Pystytysaika 1,5 t ja purkuaika 1 t.
Linkki traileriin: https://youtu.be/X3VgqQF-R1s
Kuva: Tommi Mattila