Museoista löydät paljon omaan kaupunkiisi liittyviä asioita, taidetta ja tarinoita.

Hiihtomuseo tarjoaa talviurheiluelämyksiä säällä kuin säällä! Museon mäkihyppysimulaattorissa voit kokeilla miltä tuntuu hypätä ”Lahden betonista”. Hiihtomuseo

Radio-ja tv-museo Mastolassa voit tehdä oman elokuvan tai sääennustuksen chromakey-studiossa. Mastolan mediatunnelissa pääset katsomaan ja kuuntelemaan yleisön suosikkiohjelmia menneiltä vuosilta. Radio- ja tv-museo Mastola (lahdenmastola.fi)

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on uusi ja ihmeellisen elämyksellinen museo Lahden keskustassa. Entisten Lahden taidemuseon ja Julistemuseon muodostama Malva toimii Lahden Malskilla. Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva (malvamuseo.fi)

Huom. opettajat! Jos olet saapumassa Malvaan ryhmäsi kanssa toimi näin: Ilmoita Malvaan etukäteen ryhmäsi saapumisajankohta. Tämä sujuvoittaa asiakaspalvelua. Ilmoituksen voit tehdä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laita viestiotsikoksi ryhmän nimi, luokka-aste, vierailun pvm ja klo (esim. Tiirismaan yläkoulu, 9.lk, 15.3. klo 11:00-12:15)
Lisäksi kerro sähköpostiviestissä: 
- oppilaiden määrä + opettajien määrä (esim. 22+2)
- että kyseessä on 9-luokkalaisen kulttuurietuun liittyvä vierailu
- onko ryhmässänne liikkumisrajoitteisia
- muut mahdollisesti huomioonotettavat asiat

Tule, näe ja koe!

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva
Päijänteenkatu 9, 15140 Lahti, p. 044 482 6042, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hiihtomuseo
Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, p. 050 398 5523Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Radio-ja tv-museo Mastola
Radiomäki, Radiomäenkatu 37, p. 044 416 4830, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.