Haku Lahden Nuorisoteatteriin kaudelle 2018–2019 on parhaillaan käynnissä!

Lahden Nuorisoteatteri valitsee harrastajat kaudelle 2018–2019 pääsykokeilla, jotka järjestetään sunnuntaina 2.9. klo 10–12 Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8).

Lahden Nuorisoteatteri on suunnattu 12–22-vuotiaille teatteriharrastuksesta kiinnostuneille. Ryhmät on jaettu nuorten 12–16-vuotiaiden ja vanhempien 16–22-vuotiaiden ryhmiin. Nuorten ryhmässä on useampi paikka vapaana, vanhempien ryhmässä on vapaana hajapaikkoja. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille pääsykokeen jälkeisenä päivänä.

Pääsykoe aloitetaan yhteisellä liikunnallisella alkulämmittelyllä ja äänenavauksella, jonka jälkeen siirrytään yksilötehtävään:
1. Opettele jokin kappale ulkoa, jonka laulat soolona (ei säestystä, yksi säkeistö ja kertosäe).
2. Valmista noin 2 minuuttia kestävä oma esitys (katkelma näytelmästä, runo, tms.), joka sisältää puhetta. Esityksessä ei saa käyttää rekvisiittaa.

Lisäksi raati voi teettää erilaisia teatteri-ilmaisuun liittyviä tehtäviä, joihin ei ole ennakkovalmistautumista. Tarvitset mukaan liikkumiseen sopivat vaatteet sekä juomapullon. Valintakoetehtävää ei tarkenneta.

Ilmoittautuminen valintakokeeseen tapahtuu ke 29.8. mennessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (ilmoita koko nimesi, ikäsi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi).

Harrastustoiminta alkaa viikolla 36.
Nuorten harjoitusvuorot ovat joka ke klo 17–20 ja joka toinen (parilliset viikot) su klo 10–14.
Vanhempien ryhmän vuorot ovat joka ti klo 17–20 ja joka toinen (parittomat viikot) su klo 10–14.

Lisätietoja:

Lisätiedot:
Ohjaajat Sanna Heiskanen ja Terhi Tuomikko
p. 0400 801 004
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
www.facebook.com/LahdenNuorisoteatteri